Piffa upp skärmväggarna på jobbet

Att ha konst omkring sig gör en glad och man mår bättre som människa. En av de saker som ofta ser lite tråkiga ut är såna där bordsskärmar som man har på kontor på olika ställen. De går dock att piffa upp ordentligt. Tänk bara på att någon annan ska ha den efter dig, så måla aldrig direkt på den. Här är ett par tips på hur du kan få bordsskärmar lite snyggare och mer personliga:

  • Fotografier: Ta foton av dina nära och kära, husdjur eller en vacker miljö. Sätt upp dem med små nålar och placera dem så de är i ditt synfält. 
  • Trådkonst: Sätt upp nålar på väggen och dra garntrådar mellan dem. Du kan skapa mönster som stjärnor, eller använda dig av fri form där trådarna går kors och tvärs. Använd gärna olika färger för bästa effekt. 
  • Kladdvägg: Sätt upp tomma papper på skärmväggen. Dessa kan du sedan måla på, rita på eller bara "kladda" upp positiva ordspråk eller tänkvärda ord. 

Eller köp snygga kontorsmöbler redan från början

Ett annat alternativ till att smycka sina kontorsmöbler är att se till att köpa möbler som är estetiskt tilltalande. Hos Morekontor har de ett brett utbud av kontorsmöbler som du inte behöver vare sig färg eller annat för att de ska bli snyggare. Det är dock väldigt skoj att göra sin arbetsplats till sin egen lilla oas, och även då de möblerna är bra som de är så kan man ändå skapa små konstverk att pryda dem med. 

 

17 Nov 2018

Gilla oss på Facebook:

Facebook

Från att ha varit en plattform som visar videokonst i enkanaligt screeningprogram sedan 2005, är det i dag ett konstutrymme för ny mediakonst och samtida konst med fokus på ny och experimentell konst.

Artscreen har bytt namn och hemsida till Art:Temple 1:85. Du kan nå Art:Temple 1:85 på Facebook här.