Ska du gifta dig?

Är det kanske så att ni planerar att gifta er och ha bröllop? En sak att tänka på är att det är bra att ha gott om tid på er att planera. Det kan vara svårt att ro ihop allt på bara någon månad. Det bästa är att ha minst ett år på er. Ofta så är nämligen kyrkor, präster och lokaler uppbokade just ett år i förväg. Det finns smarta checklistor på nätet som ni kan använda. Där står det vad som ska göras och när. Ofta med intervaller av tid, att när det är 12 månader kvar, boka kyrka och 2 dagar kvar, gör naglar Göteborg eller ta en massage i Göteborg.

Mycket förberedelse krävs

Det ni först ska göra när ni bestämt er för att gifta er, det är vad det får kosta. En budget avgör vad ni har råd med och inte. Ett bröllop kan kosta hur mycket som helst, men det går även att få ner kostnaderna om du gör en del saker eller skippar en del saker. Ni måste inte alltid göra allt som står på checklistan, utan ni kan välja det ni vill ha med. Om du inte viill boka naglar i Göteborg, så kanske du har en vän som kan göra dem åt dig? Samma sak med sminkningen. En massagebehandling i Göteborg kan dock vara skönt för er båda, ett par dagar innan bröllopet så att ni slappnar av rejält efter allt planerande. 

20 Jul 2020

Gilla oss på Facebook:

Facebook

Från att ha varit en plattform som visar videokonst i enkanaligt screeningprogram sedan 2005, är det i dag ett konstutrymme för ny mediakonst och samtida konst med fokus på ny och experimentell konst.

Artscreen har bytt namn och hemsida till Art:Temple 1:85. Du kan nå Art:Temple 1:85 på Facebook här.