Städa på rätt sätt

När det gäller städning så gäller det ju att göra saker i rätt ordning. Annars blir det sällan bra. Det är ju inte så smart att börja med att våttorka golven och sedan dammsuga och därefter damma. Det bästa är ju att börja med att damma, sedan att dammsuga och avsluta det hela med en våttorkning. Ett annat alternativ är att anlita en bra städfirma. Det går ju idag att få hjälp med alla sorters städning via en städfirma. Det oavsett om det är veckostädning, flyttstäd Örebro, kontorsstädning, storstädning och så vidare. 

Städa rätt då du flyttar

När du flyttar från en bostad till en annan så ska du göra en flyttstädning. Du kan välja att anlita flyttstädning i Örebro eller göra det själv. Det gäller bara då att du gör det rätt och att du är noggrann! Du bör börja med att se till att ha flyttat ut alla möbler och kartonger. Det är bra mycket lättare att då göra själva flyttstädningen. Sedan är det smart att ha en checkklista, så att du inte missar något. För det är ju så att denna typ av städning är att du ska städa precis allt. Det från tak till golv och allt som finns emellan. Det kan vara smart att städa ett rum i taget och sedan stänga till dörren när det är klart. Avsluta alltid med hallen, där det är mest spring mellan de olika rummen. 

4 May 2021

Gilla oss på Facebook:

Facebook

Från att ha varit en plattform som visar videokonst i enkanaligt screeningprogram sedan 2005, är det i dag ett konstutrymme för ny mediakonst och samtida konst med fokus på ny och experimentell konst.

Artscreen har bytt namn och hemsida till Art:Temple 1:85. Du kan nå Art:Temple 1:85 på Facebook här.