Är det dags att flytta till nytt ställe?

Funderar du på att flytta till nytt ställe? Kanske en större längehet, eller ett hus eller kanske till en helt ny stad? Det finns en del saker att tänka på i samband med en flytt. Ska du be vänner om hjälp och sesdan hyra en bil eller kärra och göra det själv, eller föredrar du att få hjälp av en flyttfirma? Du kan anlita en flyttfirma i Sollentuna att hjälpa dig som ett exempel. Fördelen med en flyttfirma är att det går snabbt och lätt! Särskilt smidigt är det om du ska flytta till annan stad. En annan sak att fundera på är om du ska göra flyttstädningen själv eller om du ska anlita en städfirma att göra det åt dig. På Flyttstädsollentuna.com finns för övrigt en bra städfirma. 

Behöver du alla prylar?

Ju längre man stannar kvar på ett ställe, ju större chans, eller risk är det att man samlar på sig en massa prylar. Det blir lätt att man stoppar undan massa saker i skåp eller förråd, och sedan glömmer bort dem. Om man inte använt sakerna, eller saknat dem, då behöver man nog kanske inte packa med dem. Det är bra att rensa ut innan du börjar packa. Så slipper det bli en massa saker i lådorna som bara tar plats. Släng, skänk eller sälj dem istället!

När du sedan packar det som är kvar, ha många lådor, det går alltid åt fler än vad du tror. Det går att köpa lådor men även hämta på affären. 

17 Aug 2020

Gilla oss på Facebook:

Facebook

Från att ha varit en plattform som visar videokonst i enkanaligt screeningprogram sedan 2005, är det i dag ett konstutrymme för ny mediakonst och samtida konst med fokus på ny och experimentell konst.

Artscreen har bytt namn och hemsida till Art:Temple 1:85. Du kan nå Art:Temple 1:85 på Facebook här.