Piffa upp dig själv

Det går att se sig själv som en tom målarduk om man vill. En sådan man kan göra själv en massa konstnärliga ting med. Det kan vara att taturera sin kropp, eller att pierca den. Göra fransförlängning i Malmö eller sätta på lösnaglar. Det går även att göra extremt mycket med hjälp av smink. Med smink kan man helt förändra hur man ser ut, om man vill, eller framhäva det man tycker är bra med en själv. Som sagt, man kan göra mycket med sin kropp, som är en form av konst det med.

Bara för njutning

Något våra kroppar kan ha behov av, det är massage Stockholm. Det är bra att bli genomknådad ibland. Det kan göra att vi blir mer avslappnade, får minskad oro, mindre stress och så är det ju rätt skönt med. Det finns ju dessutom flera typer av massage att välja mellan. Det är den klassiska svenska massagen, thaimassage, idrottsmassage och en massa mer. Det finns även andra typer av skönhetsbehandlingar man kan njuta av, som att få ansiktsbehandling, eller fotvård. Det är inte fel att unna sig det ibland. 

Spa är bra för återhämtning

Att åka på spa är inte heller fel. Där kan man få massage, behandlingar samt passa på att få återhämta sig för att orka med alla måsten i vardagen. En helg på spa är något jag själv gärna unnar mig, lite då och då. Så att man får ny energi igen!

5 Jun 2019

Gilla oss på Facebook:

Facebook

Från att ha varit en plattform som visar videokonst i enkanaligt screeningprogram sedan 2005, är det i dag ett konstutrymme för ny mediakonst och samtida konst med fokus på ny och experimentell konst.

Artscreen har bytt namn och hemsida till Art:Temple 1:85. Du kan nå Art:Temple 1:85 på Facebook här.