Dina egna foton kan bli konstverk

Det är faktiskt mycket enklare än du tror att skapa snygga konstverk av fotografier. Svårigheten brukar ligga i att de allra flesta inte har möjlighet att skriva ut särskilt stora ark hemma och därför blir det mest små A4 tavlor, eller bilder i A5 som man ramar in och sätter upp. Det blir ju lite futtigt och även om man hänger många sida vid sida så blir det inte samma sak som att få fotokonst printad på premiepapper och då i större storlekar. Men det finns hjälp att få! Om du är en hängiven fotograf som har bilder du vill göra konst av så kan du vända dig till Paper Town. De skapar posters av dina bilder som du sedan kan rama in och hänga upp. 

Blir inte det väldigt dyrt?

Nej, faktum är att fotokonst inte alls behöver bli särskilt dyrt alls. Det allra billigaste alternativet är såklart att välja utifrån färdiga motiv. De printas ut på papper av hög kvalitet och i stort antal. De blir därför också billigare. Men vill du ha egen konst så blir det ju några kronor till, det är klart. Det bästa med att köpa via Paper Town är att du får allting levererat snabbt, och att de också har ramar av olika slag så du behöver inte besöka ytterligare en webbshop bara för att få tag i en ram. En mycket bra sida,med stort utbud av fotokonst som vi verkligen kan rekommendera varmt. 

8 Aug 2018

Gilla oss på Facebook:

Facebook

Från att ha varit en plattform som visar videokonst i enkanaligt screeningprogram sedan 2005, är det i dag ett konstutrymme för ny mediakonst och samtida konst med fokus på ny och experimentell konst.

Artscreen har bytt namn och hemsida till Art:Temple 1:85. Du kan nå Art:Temple 1:85 på Facebook här.